skip to Main Content

Herstart Repair café

Het reguliere Repair Café van KDC gaat weer van start op donderdag 2 september. U bent dan weer welkom vanaf 19:00 uur in het Vrijwilligershuis aan de Schotsestraat 4c te Kaatsheuvel. Vanwege corona was het sinds het voorjaar van 2020 niet mogelijk om een regulier Repair Café te houden, maar nu kunnen we gelukkig weer als vanouds aan de slag.

Een afspraak maken of aanmelden is niet nodig. Uiteraard nemen we wel maatregelen om te voorkomen dat het te druk wordt. Daarnaast verwachten we van iedere bezoeker dat de 1,5 meter afstand houden nadrukkelijk wordt gerespecteerd.

In Kaatsheuvel wordt het Repair Café gehouden op iedere eerste donderdagavond van de maand van 19:00 tot 21:00 uur en op iedere derde donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in het Vrijwilligershuis aan de Schotsestraat 4c.

In Loon op Zand wordt het Repair Café gehouden op de derde dinsdagavond van de maand van 19.00 tot 21.00 uur te beginnen op 21 september.

Waarvoor kunt u bij het repair café terecht? De vrijwilligers proberen echt alles te repareren. Zoals bijvoorbeeld een kapotte snoer, lekke fietsband, afgebroken stoelpoot, repareren van kleding, elektronica of computers. En wij repareren altijd gratis. Dus heeft u iets te repareren, kom dan eens naar het repair café! Want weggooien kan altijd nog.

Ook is het Repair Café altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bent u handig en lijkt het u wat om andere mensen te helpen hun spullen te repareren? Meld u dan aan bij de balie in het Vrijwilligershuis of kom langs op een repair café-avond.

Graag zien wij u weer met uw kapotte spullen.