skip to Main Content

De Klussen- en Diensten Centrale die gevestigd is in het Vrijwilligershuis aan de schotsestraat 4C in Kaatsheuvel is een stichting die zonder beroepsmatige ondersteuning een inmiddels redelijk complexe organisatie met bijna 100 vrijwilligers en een flink pallet aan activiteiten draaiend houdt.

Kristel Muskens zorgt vanaf februari voor een stuk administratieve ondersteuning voor met name het bestuur maar kan ook bij de balie bijspringen als dat nodig is. Kristel heeft de opleidingen administratief medewerker en telefoniste afgerond wat goed van pas komt bij haar vrijwilligerswerk voor KDC.

De 30 jarige Kristel heeft bij verschillende werkgevers en organisaties ervaring mogen opdoen in de (administratieve) dienstverlening zoals bij Balade, een bejaardenhuis, een dierenasiel en ABN-Amro. “ Bij Casade heb ik een aantal jaren tot aan de fusie met heel veel plezier gewerkt “ aldus Kristel die door haar spierziekte de keuze heeft moeten maken om meer in het vrijwilligerswerk aan de slag te gaan.

Om in conditie te blijven gaat Kristel elke week jazz/modern dansen bij Kunstcentrum Waalwijk en zit zij elke week in de sportschool bij Fysiocare. Niet onverstandig want Kristel houdt ook van lekker koken.