skip to Main Content

Nieuws

Kerstvakantie KDC.

In de kerstperiode is KDC gesloten vanaf vrijdag 22 december 2023 tot en met zaterdag 6 januari 2024. Vanaf maandag 8 januari staan onze vrijwilligers weer voor u klaar.

Inloop formulierenbrigade.

Met ingang van maandag 27 november 2023 is er alleen op woensdagochtend inloop voor de formulierenbrigade; de inloop op de maandagochtend vervalt voorlopig.

Als u niet in de gelegenheid bent om op woensdag binnen te lopen kunt u altijd via de balie een afspraak maken voor het invullen van een formulier.

Repair Café Loon op Zand naar de Venloene.

In verband met de sluiting van de Wetering verhuist het repair café Loon op Zand met ingang van 21 november 2023 naar de Venloene.

Het repair café is iedere derde dinsdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur.

Inloop formulierenbrigade ook weer op woensdag.

Vanaf woensdag 4 mei 2022 is het ook weer mogelijk om zonder afspraak op iedere woensdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur binnen te lopen voor het invullen van een formulier.
Dat betekent dus dat inloop zonder afspraak op iedere maandagochtend en iedere woensdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur mogelijk is.
Komt deze tijd u niet uit, dan kunt u via de balie een afspraak maken voor een tijdstip dat u wel schikt.

KDC is gesloten op

KDC is gesloten op de volgende dagen:

  • Maandag 18 april (2e Paasdag)
  • Donderdag 27 april (Koningsdag)
  • Donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag)
  • Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)
  • Maandag 6 juni (2e Pinksterdag)

Het repair café gaat in februari weer van start

Nu er vanaf 26 januari meer versoepelingen gelden starten we ook weer met het repair café.

De eerstvolgende keer is donderdagavond 3 februari en wel van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Uiteraard dienen alle beperkende maatregelen in acht te worden genomen.

Herstart Repair café

Het reguliere Repair Café van KDC gaat weer van start op donderdag 2 september. U bent dan weer welkom vanaf 19:00 uur in het Vrijwilligershuis aan de Schotsestraat 4c te Kaatsheuvel. Vanwege corona was het sinds het voorjaar van 2020 niet mogelijk om een regulier Repair Café te houden, maar nu kunnen we gelukkig weer als vanouds aan de slag.

Een afspraak maken of aanmelden is niet nodig. Uiteraard nemen we wel maatregelen om te voorkomen dat het te druk wordt. Daarnaast verwachten we van iedere bezoeker dat de 1,5 meter afstand houden nadrukkelijk wordt gerespecteerd.

In Kaatsheuvel wordt het Repair Café gehouden op iedere eerste donderdagavond van de maand van 19:00 tot 21:00 uur en op iedere derde donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in het Vrijwilligershuis aan de Schotsestraat 4c.

In Loon op Zand wordt het Repair Café gehouden op de derde dinsdagavond van de maand van 19.00 tot 21.00 uur te beginnen op 21 september.

Waarvoor kunt u bij het repair café terecht? De vrijwilligers proberen echt alles te repareren. Zoals bijvoorbeeld een kapotte snoer, lekke fietsband, afgebroken stoelpoot, repareren van kleding, elektronica of computers. En wij repareren altijd gratis. Dus heeft u iets te repareren, kom dan eens naar het repair café! Want weggooien kan altijd nog.

Ook is het Repair Café altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bent u handig en lijkt het u wat om andere mensen te helpen hun spullen te repareren? Meld u dan aan bij de balie in het Vrijwilligershuis of kom langs op een repair café-avond.

Graag zien wij u weer met uw kapotte spullen.