skip to Main Content

Vrijwilliger bij KDC

KDC is een organisatie die uitsluitend met vrijwilligers werkt. We hebben een grote diversiteit aan klussen en diensten en er is vast wel iets voor je bij. Als je je aanmeldt als vrijwilliger volgt er eerst altijd een kennismakingsgesprek. In dit gesprek geef je aan waar je interesses liggen, wat je graag doet, hoeveel tijd je beschikbaar hebt en op welke dagen en welke tijden. Vanuit KDC vertellen we wat we je kunnen bieden en waaraan we behoefte hebben. Uiteraard wordt je ingewerkt in je vrijwilligersfunctie en na enkele maanden volgt er een evaluatiegesprek om van beide kanten vast te stellen of het werk aan de verwachtingen voldoet.

Bij het vrijwilligerswerk hoort ook een vrijwilligersovereenkomst en eventueel een geheimhoudingsverklaring en/of een VOG. Deze worden kort na aanvang van je vrijwilligerswerk opgesteld.

Onze vrijwilligers zijn het belangrijkste wat we bij KDC bezitten

We kunnen alleen maar bestaan en functioneren door het vele werk dat een grote groep vrijwilligers elke dag weer verzet. We vinden dan ook dat je als vrijwilliger het een en ander mag verwachten van KDC. En dat hebben we vastgelegd in een vrijwilligersbeleid.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.