skip to Main Content

Charlotte van Wanrooij is vanaf begin 2019 vrijwilligster bij de Spullenbank. Haar werkzaamheden bestaan uit bezoekers te woord staan, geprijsde spullen in de winkel uitstallen, spellen en puzzels mee uitzoeken en controleren en als dat nodig is ook kassa draaien. De nu 53 jarige Charlotte was in haar werkzame leven ondersteuner-activiteitenbegeleidster bij de Eekhof en deed dat met groot plezier. Het vele vrijwilligerswerk zorgt er voor dat ze haar vrije tijd zinvol kan invullen en tegelijkertijd een steentje kan bijdragen aan een duurzame en zorgzame samenleving. “ Wat het vrijwilligerswerk zo leuk maakt is het plezier om met andere vrijwillligers samen te werken en bezoekers van de Spullenbank te verblijden met oude en vrij nieuwe spullen voor een appel en een kwatta” aldus Charlotte die op allerlei fronten actief is.
Naast het vrijwilligerswerk bij de Spullenbank en het matchen voor ANWB Automaatje is Charlotte ook nog actief bij de Geheugenwerkplaats (geheugentraining) , Contour de Twern (buurtwerk), de Educatieve boerderij, buurthuis Pannenhoef (facebookpagina) en zet zij zich in als collectant voor de nierstichting en draagt ze haar steentje bij aan de organisatie van de dorpsquiz.
Deze hele bezige heeft ook nog tijd voor haar 13 poezen, is graag creatief bezig met bijvoorbeeld het pimpen van sleutelhangers, maakt deel uit van een eigen carnavalsclubje en gaat graag uit met vrienden naar evenementen, Indonesische pasar malams en terras. Nu met corona wordt er meer gewandeld als anders en is er meer tijd om naar muziek te luisteren. Lekker ontspannen na een drukke vrijwilligersweek.