skip to Main Content

Berry Pullens is in februari 2020 begonnen bij KDC als baliemedewerker.
“Daarnaast geef ik al ruim 7 jaar computerles aan een bewoner van Eekhof waarbij ik hem geleerd heb te e-mailen op de computer en tevens zelfstandig de iPad te bedienen”aldus Berry die in zijn overige vrije tijd graag fietstochten maakt, van de natuur geniet, klusjes in en rond het huis doet, en naar thuiswedstrijden van RKC Waalwijk gaat. Ook zit hij graag achter de computer en dat past dan weer goed bij het baliewerk bij KDC. In zijn werkzame leven heeft Berry 46 jaar op een chemische fabriek in Waalwijk gewerkt. Begonnen als jongste bediende en daar de meeste afdelingen doorlopen zoals het R&D laboratorium, het applicatielaboratorium, de proeffabriek en begeleiding in de productie- afdeling. In zijn laatste jaren was Berry verantwoordelijk voor de grondstoffen/monsters van het applicatielaboratorium en het hele veiligheidsgebeuren.

“Het baliewerk bij KDC bevalt me prima. Het is heel gevarieerd. Er komen aanvragen voor de klussenbank, ANWB automaatje, het Repair Café, de Formulierenbrigade, de Spullenbank en de Fietsenbank. Ik vind het fijn om iedereen naar de juiste contacten door te verwijzen.
De samenwerking met verschillende collega’s en de fijne sfeer binnen KDC spreken mij erg aan.
Ik ga elke maandag na afloop met een goed gevoel naar huis. Ik hoop dit nog een aantal jaren te kunnen doen” vertelt Berry die aangeeft vrijwilligerswerk te doen omdat hij graag mensen met zijn hulp in welke vorm dan ook, blij maakt. “ Van de omgang met collega’s geniet ik ook”.

De balie van KDC is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 12.00 uur 0416-531573. Op maandag krijg je Berry aan de lijn.