skip to Main Content

De KDC kringloopwinkel beter bekend als de Spullenbank is al bij een breed publiek bekend en zelfs nu kan er op afspraak gewinkeld worden. De Boekenbank is minder bekend maar niet minder geliefd bij een grote groep lezers gezien de grote aantallen boeken die worden afgenomen. Er staat een groot assortiment aan boeken keurig gesorteerd uitgestald. Daarnaast is er ook een kinderboekenhoek.

Angelique van Vugt is al ruim 2 jaar verantwoordelijk voor deze Boekenbank annex bibliotheek en doet dat met groot plezier. De Boekenbank en de Spullenbank hebben dezelfde kassa dus Angelique is regelmatig ook achter de kassa te vinden als lid van het team Spullenbank.
De hobby’s van Agelique zijn lezen, koken, puzzelen en vooral voetbal kijken (vroeger zelf gevoetbald bij Baardwijk in Waalwijk). “PSV is mijn club” aldus de 52 jarige trotse moeder van 2 jongens. In augustus wordt er een kleinzoon verwacht dus komt er een nieuwe hobby bij.

“Ik doe dit vrijwilligerswerk omdat ik het fijn vind om met allerlei verschillende mensen te werken. Ik voel me weer een deel van de maatschappij, het voelt goed als je de klanten met een tevreden gevoel weer naar huis ziet gaan. Ik vind het heerlijk om een praatje te maken met de klanten. De omgang met mensen ligt mij wel. Helaas ben ik 2 jaar geleden afgekeurd en zodoende zocht ik een invulling. Via mijn maatje bij de fysiotherapie kwam ik bij de Spullenbank terecht.”