skip to Main Content

Ina Chabot uit Sprang-Capelle is al sinds begin 2011 baliemedewerkster. KDC zat toen nog in het oude Rabobankgebouw bij de gemeente waar Jan Broeders, Piet Jansen en Martin Elshout bureau hielden. In 2014 verhuisde de balie en Ina mee naar het Klavier. In 2017 werd het Vrijwilligershuis aan de schotsestraat in gebruik genomen en nam het aantal activiteiten enorm toe waardoor de rol van de balie steeds belangrijker werd en het team flink werd uitgebreid.

Ina (67) was in haar werkzame leven administratief medewerkster en receptioniste bij een transportbedrijf. Deze ervaring zorgde er voor dat zij afgelopen 10 jaar steeds met plezier in het balieteam heeft gewerkt. “Ik vind het erg leuk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen“ aldus Ina die ook nog als vrijwilliger receptioniste is bij Villa Pardoes.

Als de hobby’s ter sprake komen volgt er een heel rijtje. Fietsen, lezen, cryptogrammen, Jan van Haasteren puzzels (3000 stukjes) en “bridge voor de geestelijke gezondheid en badminton voor de lichamelijke gezond” geeft Ina aan. “Jammer dat Corona nu veel van deze activiteiten niet mogelijk maakt.” Gelukkig kan bij KDC met de gepaste maatregelen veel gewoon door gaan.